donderdag, oktober 04, 2007

Fata Morgana : vertrouwen


Deze namiddag was er opnieuw een grote Fata Morgana-show op onze school. Onze eigen Geena Lisa was natuurlijk weer van de partij.
Een hele week hadden de leerlingen zich afgevraagd wie de "uitdager" deze week was...Het bleek niemand minder te zijn dan.... Mevrouw Valck !! De leerlingen waren laaiend enthousiast !
De eerste opdracht was het liedje van Elvis Presley. De leerlingen zongen uit volle borst het lievelingsliedje van mevrouw Valck. Zij vond het zo mooi dat ze eigenlijk liefst van al twee sterren wou geven (maar dat kon natuurlijk niet..)


De tweede opdracht was "bouw een parcours en leid enkele leerlingen veilig doorheen dit parcours". De leerlingen hadden het parcours zeer grondig uitgewerkt. Op het einde van elke hindernis stond een verrassingsdoos.. Ketchup, yoghurt, verf ?... "Wat voelde je toen je je hand in deze doos stak?"
Adil nam de rol van wantrouwige Pink Panther op zich... Schuilt er een nieuwe steracteur in hem ??

De laatste opdracht bleek de moeilijkste. Een aantal leerlingen hadden een cursus "veilig op het internet" gevolgd. Zij moesten daarna hun kennis overbrengen op de andere leerlingen. Later kreeg iedereen een test.. Was iedereen geslaagd??? De vierde ster blijft voorlopig nog even een groot vraagteken..


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik kon niet kiezen tussen de opdrachten.

Anoniem zei

dat was heel leuk met thema "vertrouwen"



groetjes cheda