woensdag, juni 27, 2007

Schoolreis : Leopoldsburg

Vandaag gingen we met de leerlingen van de derde graad op schoolreis naar Leopoldsburg. Daar bezochten we de legerbasis. We namen enkele foto´s om te laten zien hoe fijn het wel was. De meeste dingen konden we echter niet fotograferen omdat we ons telkens heel goed moesten vasthouden tijdens de hobbelige ritten in de jeeps en vrachtwagens. Ook de juffen gingen mee in de voertuigen. Ze gierden het uit van de pret ! Vincent zag het parcours helemaal zitten. Hij beleefde een zalige tijd.

Er was ook een demonstratie van enkele honden. Na de demo konden enkele leerlingen even meewerken. Toen waren de juffen een beetje ongerust maar de honden deden het uitstekend.
Proficiat aan onze durvers : Sofian, Sven en Patrick !

Zoveel sporten en de gezonde buitenlucht zorgden al snel voor grote honger. De leerlingen pauzeerden dan eventjes om snel iets te eten..
Vorige jaren konden we nog meerijden met een tank, maar dit jaar kon dat niet. We mochten wel een kijkje nemen in een tank en dat was ook heel erg leuk.
Onur is onder de indruk van de grote tank.

Siham en Joyce probeerden een gigantische kogel op te tillen, dat lukt net niet maar poseren lukte prima ;-)




2 opmerkingen:

Anoniem zei

het was een keigave schoolreis
we hebben in een jeep meegereden
op een weg vol putten en hobbels
we moesten ook met een touw
over een plas ware springe .


charyke 5a
(charlotte)

Anoniem zei

Het was suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper tof.